Kan det bara bli sommar!!?

Vilken ovärd skolgång jag har just nu. Varför kan man inte bara få sluta nu för? Jag går till skolan, på lektionerna säger lärarna att vi inte har något att göra och sedan får man gå hem igen. Vi lallar bara runt. Fast jag måste erkänna att det är ganska skönt. Hade vi haft något att göra så hade jag varit grinig för den sakens skull... haha. Idag känns det verkligen som att sommaren har börjat. Soligt och varmt=I like. Ikväll hade jag kunnat göra massa roliga saker, men plikten kallar och jag måste gå på den sista träningen innan RM som är i helgen. Mamma frågade om jag ville följa med på teater ikväll och Diana frågade om jag ville följa med henne till stan.. Life is hard. Men det jobbiga är snart över!! Wiiiihoooo

Imorgon ska jag även på Ericas student. Jag blir så avundsjuk när jag ser alla studenter men tanken av att det bara är ett år kvar gör mig glad igen. Kommer vara så roligt att se alla springa ut där, och vara hur glada som helst.
/S



Trött? Neeeeeej!? Jag är hulken!

Hallå i stugan!
Nu sitter jag hemma hos Vendela och tänkte dra iväg ett härligt inlägg eftersom att jag vet att jag borde det. Jag har fått låna hennes jättemysiga och fina röda mysdräkt. Hur perfekt som helst. Ännu bättre är det att jag är med mina fina brudar, Emilie och Vendela. Jag har hunnit med en massa idag vilket är helt sjukt eftersom jag borde vara hur trött som helst idag. Men icke sa nicke. På morgonen tog jag en kaffe och ett låångt och härligt samtal med min farmor. Vi pratade om precis allt, kändes så skönt! Sedan var jag hemma hos Diana (och JA jag kom försent... men vid det här laget är det ingen nyhet att jag är seg..). Där var det också mysig kafferep. Efter det tog jag en kaffe och smörgås på solslätten (ett café) med farmor, pappa och min bror. SEN handlade vi och SEN KÖRDE JAG BIL!!! Wow vad roligt det var! Första gången jag verkligen avancerade min körning (typ körde på femmans växel... haha). Men jag är stolt i alla fall för duktig var jag! Efter det åt jag på mae thai med brudarna och några andra också. MYS. Nu är hänget framför några bra filmer och sedan slagg. PERFEKT DAG!!

Igår hade Maja och Vickan 18-års middag/fest. Det var verkligen jätteroligt och mysigt. Tack brudar för att ni hade fixat så fint. Hoppas alla hade lika kul som jag hade!


Här är två bilder från igår. Väldigt bra kväll! Måste även säga att jag älskar min Emma väldigt mycket. Himla fin tjej. Jag är så glad att vi hittat varandra så bra igen!! Puss på dig
/S

onsdag

Idag har varit en riktig chill-dag! Jag gick i skolan mellan två och fyra, dock hade jag ett prov där också! Efter det åkte jag hem och bytte om för att sedan träna mina pojkar. De var bara fyra stycken så vi körde en lekträning där vi gjorde massa roliga saker. Jag blev utklassad i basket (okej nästan) men jag körde slut på dem när vi körde styrka. Den lilla jävulen kommer fram i mig och man blir glad när de säger att jag kör slut på dem.. haha. Mer än så har jag inte gjort idag. Morgondagen ser likadan ut, sedan är det FREDAG! Då blir det party! Inte många dagar kvar nu, det är bara att kämpa på!
/S

Har inga andra godingar att bjuda på än denna fina filur som piggar upp min vardag!

Jag hade en jättemysig måndagskväll!! Förs...

img_8101 (MMS)

Jag hade en jättemysig måndagskväll!! Först mötte jag och Emelie upp Diana och satte oss på en uteservering. Sedan mötte vi upp Karro och Olivia och satte oss på en annan uteservering. Jättemysigt och trevligt! Fick skjuts hem så de va skönt! Avslutade kvällen med Emelie och pizza framför en jättebra film. Kan inte alla dagar vara så härliga? Nej för plikt och ansvar dyker upp. Ikväll är det träning!


Aldrig mer lika kaxig!

Än så länge håller jag vad jag lovar! Det var jättemysigt att vara i skåne under helgen. Känns så kul och bra att få träffa människor som man träffar allt för sällan. Resan hem gick jättebra = pappa kör "lagligt...(?)". Vi låter detta stå markerat som ett frågeteckan... Farmor följde med upp också, jättekul!! Vid nio skulle jag åka ner till hallen (med pappa som skulle köra innebandy samtidigt med sitt lag) och gymma men det slutade lite annorlunda.. Pappa frågade om JAG ville vara med och köra. Första tanken eller scenariot jag fick upp i huvudet var ungefär att jag såg mig själv flyga över halva planen, huvudet före, allt går i slowmotion och att det till slut blev svart och jag vaknar upp på ett sjukhus och undrar vart f*n jag är!? Ja ungefär så blev det kanske inte men DET VAR DET VÄRSTA JAG GJORT I MITT LIV! Det var pinsamt. Där kommer jag som en ung tjej (som kanske förväntas vara lite tränad) och tror att jag ska kunna hänga med i tempot.. Där fick jag mig en knäpp på nosen. Jag var trött efter fem minuter. De hade så sjukt högt tempo och min lungor orkade inte med. Jag kunde inte andas, men jag kämpade på och lyckades i alla fall knäppa in ett mål. Räddade många mål gjorde jag också faktiskt! OJ vad SVETTIG och SLUT jag var efter den träningen alltså. Dagens lära=  1.Jag är gymnast och gymnaster ÄR INTE explosiva under en så lång period (bara korta sträckor). 2. Jag har INTE så bra kondition som jag kanske hade hoppats (och trott för den delen) att jag hade. 3. Dessa GUBBAR (ja läs GUBBAR) har ta mig tusan BÄTTRE kondition än mig... Tråkigt men sant!

Jag ska aldrig mer vara kaxig över att vara bättre än gubbar.. Från och med nu ska jag ha större respekt för GUBBAR!! (Tro mig, det där kändes att erkänna....)
/S

Min lilla kusin var så fin på sin konfirmationsdag! Hon i mitten!

Mina fina kusiner. Fabian och Kajsa

Jag ska i alla fall avsluta detta inlägg med att ge mig själv cred. Jag gav ALDRIG upp och jag var faktiskt grymt duktig (för att vara nybörjare eller "amatör" om man hellre vill säga så...haha) Jag är ändå STOLT över mig själv! Riktigt bra träning var det. Jag är helt slut nu! Känns i varje kroppsdel..!!

It´s friday!

Hallå i stugan! Blir en liten kortis nu sedan ska jag hem till emma och hänga! Väldigt mysigt faktiskt. Blir dock inte så lång stund eftersom jag ska till skåne vid två. Jag är borta hela helgen så min bloggning kanske inte håller i sig så länge... vi får se! haha. I skåneland ska jag i alla fall på min lilla kusins konfirmation. Blir nog jättetrevligt. Saknar min lilla skånesläkt.

jag kände mig som en riktig bloggare när jag bestämde mig för att ta dagens outfit.. haha kläderna är från någonstans som jag inte kommer ihåg haha. Men kanske lite inspiration ändå...!?

lite såhär känner jag mig idag. På topp helt enkelt. Love life!!
/S

En sak i taget

Jag känner mig stolt. Stolt för att jag igår bockade av två arbeten på to-do-lista de närmsta två veckorna. Jag har saker upp över öronen och jag känner mig sjukt stressad. Men det ska fungera, och det kommer det göra. Allt löser sig alltid! Jag känner mig också stolt för att detta blir mitt andra inlägg idag på två veckor!

Jag hade lite roligt med Emelies hår idag på tåget. Tror nog att vi båda var en gnutta övertrötta.. Visst skulle jag vara fin som brunett!? haha

Dagens räddning var i alla fall tidningarna från receptionen som fick leka paraply när Emelie och Sofia inte hade några. BRA lösning.

Hemma blev det i alla fall fint väder med mysigt sällskap. Jag längtar så till mysiga sommarkvällar då man bara kan sitta ute och mysa. Det här var i alla fall ett steg på vägen!

Nu ska jag fortsätta låta fingrarna glöda i mitt roliga pluggande. Dags att bocka av ännu en sak från min lååååånga lista. (Den närmsta tiden kommer ni säkert enbart läsa om plugg, men det får ni stå ut med! haha)
/S


Det här är ödet mina vänner! Att mitt horo...

img_0968 (MMS)

Det här är ödet mina vänner! Att mitt horoskop (vågen) kan stämma in så bra på mig hur jag känner nu. Det är exakt såhär det är. Ganska freaky! Jag blir nästan lite rädd! Haha. (nu har jag lyckats blogga två dagar i rad=pluspoäng!)


Ska jag kanske ge det ett ärligt försök?

Jag tror inte jag eller ni ska hoppas på så mycket. Men tredje gången gillt kanske man ska säga? Det är ju trots allt tredje gången jag "lovar" att börja blogga igen. Jag vet inte om jag fattar syftet med att blogga längre. Det enda jag känner är att jag sviker mina ynka 50 bloggläsare... Men det här inlägget är i alla fall tillägnat er! Jag känner inget syfte med det själv att blogga.. inte längre i alla fall. Men vem vet, det kanske kommer? Ett ärligt försök får det allt bli.

Till Lena Larsson: Jag mår bra, trött som tusan på allt plugg. Emelie kanske redan har klagat över allt vi har..!? Det var länge sedan jag hängde hemma hos er men jag skyller på den där läskiga lilla råttan.. Får kika förbi snart om ni lovar att hålla henne innanför buren. PUSS PUSS!

/Sofia

här är annas balfrisyr som jag fixade förra året. ÅÅH så kul. Jag vill göra det igen, igen och igen!!

RSS 2.0